Sanitasi Coway Percuma (Nyahkuman)

Servis Sanitasi Nyahkuman Percuma

Ramai juga tertanya-tanya berkenaan porses sanitasi atau nyahkuman untuk kediaman dan juga pejabat. Disfeksi atau sanitasi coway ni memang dijalan oleh coway secara percuma.

Kenapa coway buat proses sanitasi ni secara percuma sebab untuk bantu pengguna yang sedia terutamanya pengguna sedia ada coway untuk rasai pakej percuma tanpa sebarang bayaran dari pihak coway.

Kebanyakan proses sanitasi harini memang ada dikenakan bayaran oleh pihak-pihak lain. Ada juga yang cas ikut saiz keluasan kaki persegi. Tak menjadi masalah pada pengguna coway sebab boleh dapatkan proses sanitasi ni secara percuma sahaja oleh agent yang bertauliah atau trusted.

Bukan setakat itu sahaja, hayyad dan pasukan juga bantu untuk cerita lebih lanjut berkenaan pengaliran udara didalam rumah atau pejabat.

Bagi mereka yang nak dapatkan sanitasi coway secara percuma boleh isikan borang dibawah untuk maklumat lanjut pihak kami akan hubungi sepantas mungkin ditalian 019-6137442 untuk tekan sini untuk booking slot secara percuma,

Untuk maklumat berkenaan penapis air dan udara juga boleh hubungi ditalian tertera atau butang whatapps dibawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge