Penapis Udara Coway Terbaru, Captain

Suku Tahun ke dua, Q2 ni dah masuk 3 produk terbaru dari coway yang dilepakan untuk pengguna seluruh Malaysia. Bersempena dengan 1,000,000 pengguna akaun seluruh Malaysia dalam tempoh 13 tahun sepanjang berada di Malaysia.

Kat sini hayyad nak kongsikan produk terbaru coway dalam keluarga penapis udara. Kalau setakat ni ada 3 jenis model yang memang hangat dipasaran iaitu penapis udara coway Lombok II, Tuba dan juga Strom. Kini dengan coway keluarkan lagi satu model terbaru yang dipanggil Captain.

Ramai juga yang masih tertanya-tanya, apa yang bestnya dengan penapis udara captain ni? Jangan risau, hayyad bantu kongsikan dan ceritakan fungsi dan special features dari produk terbaru coway malaysia ni.

Tekan sini untuk respon lebih pantas
cara beli coway online
agen coway
Tekan sini untuk kongsi masalah anda

Features & Fungsi Coway Captain

Seperti mesin penapis udara coway yang lain juga, coway captain ini mempunyai mode jerebu dan 4 kelajuan kipas angin yang boleh dipilih mengikut kadar yang diinginkan oleh pengguna.

Selain hanya menggunakan 27 Watt elektrik dan ada lagi fungsi ‘Eco Mode’ untuk bantu jimatkan lagi penggunaan elektrik, Coway captain ni juga mempunyai child lock mode untuk elakkan kanak-kanak daripada terdedah dengan bahaya sewaktu explore penapis udara ni dirumah.

8 Filter Penapis, 4 di sisi sebelah kiri, 4 di sisi sebelah kanan.

Coway captain ni juga mempunyai dua sisi sedutan udara untuk membantu pengguna membersihkan udara kawasan sekitar dengan lebih cepat dan pantas. Kat sini hayyad kongsikan sedikit video dan jenis-jenis filter yagn digunakan dalam coway captain ni.

Mungkin ada kawan-kawan yang nak tahu lebih lanjut bole je terus klik butang dibawah ni, sahabat agen coway ni akan membantu untuk cerita lebih lanjut apa lagi yang boleh dibuat dengan penapis udara coway captain ni bila ada satu dirumah anda.

Tekan sini untuk respon lebih pantas
cara beli coway online
agen coway
Tekan sini untuk kongsi masalah anda

1 thought on “Penapis Udara Coway Terbaru, Captain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge