Penapis Udara Coway Lombok

Siapa yang tak kenal dengan penapis udara coway lombok 2 ni. Rata-rata banyak pusat penjagaan haiwan terutamanya kucing dan pencinta-pencinta kucing dah mula ambil kisah pasal kebaikan menggunakan penapis udara coway lombok 2 ni didalam bilik atau dalam rumah. Tak percaya? boleh terus refer pada Kelab Kucing Malaysia official page atau group di Facebook.

Diantara potensi bakteria yang ada pada seekor kucing

Rata-rata bila setiap kali event yang dilangsungkan memang menjadi kewajipan penapis udara coway berada di karnival tersebut. Jadi apa yang bagus sangat ni pasal penapis udara coway lombok 2 ni pada haiwan peliharaan mahupun pengguna yang ada masalah dengan habuk dan hidung sensitif? 

Majoriti udara yang kita sedut hari ini banyak terkandung bakteria berbahaya dan gas berbahaya untuk kita sedut. Ada jenis orang yang hidungnya sangat sensitif terutama bila bangun pada waktu pagi. Jadi apa yang buatkan penapis udara coway lombok 2 ni bantu orang-orang sensitif ni? Okay bagi peluang hayyad kongsikan pada tulisan dibawah ni ye.

Penapis Udara Coway Lombok

Dalam penapis udara coway lombok 2 ni mengandungi 6 filter fizikal yang nampak dengan mata kasar. Setiap satu filter mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri untuk bantu pengguna bernafas dengan lebih tenang dan rasa lebih nyaman. Untuk lebih pemahaman pada pengguna serta pembaca hayyad kongsikan secara point form agar lebih mudah untuk dibaca. 

6 Filter Utama Coway Lombok 2:

penapis udara coway
penapis udara
air purifier
Fungsi filter coway

1. Pre Filter – berfungsi untuk tapis benda kasar seperti bulu, habuk & benda kasar.
2. Legionella Filter – Menyingkirkan bakteria seperti Legionella, Staphylococcus, Aureus & bakteria lain.
3. Deordorization Filter – Batu memerangkap bau dan menghilangkan bau kepam, busuk atau bau rokok.
4. Hepa Filter – kombinasi genko dan japanese sumac membantu memerangkap bakteria sehingga 99.97%.
5. Catalyst Filter – bantu memerangkap atau menghapuskan gas-gas berbahaya.
6. RBD Plasma – Menyingkirkan kulat dan kuman seperti E.coli

6 Filter penapis udara coway

Apa lagi features yang ada pada coway lombok ni? hayyad akan kongsikan pada posting seterusnya. Tapi kalau tak sabar, boleh terus whatpps hayyad kat 017-6288006. Sini hayyad bantu kongsikan sedikit testimoni dari klient-klient yang memang menggunakan penapis udara coway lombok 2 ni.

penapis udara coway
coway lombok
Bulu kucing banyak
penapis udara coway
coway lombok
Hilang Bau Smoke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge