Penapis Air Coway Neo Plus

Coway Neo Plus Terbaru

Ramai yang kecewa lepas tamatnya model penapis air coway neo dari pakej 95, 90, 98, 75 dan 65 sebulan lepas habis terus ramai yang kecewa dengan kehabisan promosi penapis air coway neo sebelum ini

Tapi untuk tahun 2021 coway keluarkan sekali lagi model penapis air coway neo plus terbaru khas untuk pengguna coway diseluruh Malaysia.Saiz sama macam sebelum ni, 3 suhu air iaitu panas sejuk dan suhu bilik dengan model coway neo plus ni.

Semudah A,B,C sahaja alau nak guna penapis air coway ni hanya pilih suhu yang mana je nak kita minum.

Apa yang menarik model coway neo plus ni?

Coway model neo plus ni mempunya ciri-ciri Eco mode dimana lebih jimat dan tak banyak mengggunakan elektrik. Kadar pengguna elektrik untuk model air coway neo plus ni lebih sedikit.

Penjimatan penggunaan elektrik

1 .Light Sensor

sistem dalam penapis air coway neo plus ni akan kurangkan penggunaan elektrik waktu tak digunakan terutamanya pada waktu malam.


2. Sleeping Mode

Selain dari itu, model penapis air coway neoplus bila mana 7 jam tak gunakan mesin air coway neoplus ni, penggunaan elektrik ni akan lebih menjimatkan lagi dan kadar penggunaan elektrik masih dalam keadaan rendah.

User Friendly

Selain itu, model ini juga mudah dikendalikan dan mudah untuk sesiapa sahaja. Tak kisahlah atuk, nenek kanak-kanak dan sesiapa sahaja boleh menggunakan produk terbaru coway neo plus ni.

Tangki Lebih Besar & Selamat

Tangki model penapis air coway model neo plus ini juga besar berbanding dengan penapis air luar sana yang agak lebih mahal jika dibandingkan dengan kekerapan servis dan jadual penukaran filter yang coway sediakan.

penapis air coway neoplus

Tangki penapis air coway neo plus ni 5.8 liter secara keseluruhan serta mempunyai 3 suhu air PANAS, SEJUK PETI & SUHU BILIK. Penapis air coway neo plus ni juga mampu bertahan 3-5 hari bila terutamanya kawasan rumah kita tak ada bekalan air bersih dari syabas atau badan saluran air yang lain.

Apa lagi pakej yang ditanggung oleh coway?

pakej penapis air coway dan udara coway

Sebarang kerosakan, jadual penukaran filter dan servis setiap 2 bulan sekali memang sepenuhnya ditanggung oleh coway tanpa cas tambahan yang lain seperti yang dikongsikan diatas. Maklumat lebih lanjut boleh terus isikan borang dibawah dan kita bantu anda grab promosi penapis air coway neo plus dengan pakej terkini.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge