Penapis Air Coway Kecil Terbaru

Ramai juga tertanya penapis air coway kecil ni. tapi tak ramai yang tahu serba sedikit pasal penapis air coway kecil terbaru keluaran Coway Malaysia. Kat sini hayyad kongsikan sikit pasal penapis air coway kecil keluaran paling comel dan terbaru dalam keluarga coway ni.

penapis air coway kecil
coway kecil

Penapis air coway kecil ni memang didatangkan khas dengan 5 suhu air dengan lengkap dengan servis setiap 4 bulan sekali dan warranti dari 5 hingga 7 tahun mengikut pakej yang terlah disediakan coway malaysia.

Jom kita tengok apa lagi yang buatkan penapis air coway kecil ni jadi pilihan ramai dan umum.


Ciri Penapis Air Coway Kecil

Penapis Air Coway kecil diciptakan untuk khas kepada rakyat malaysia untuk memenuhi konsep minimalist dan dapur yang kecil dan kompak. So kat sini hayyad kongsikan sikit beberapa point penting, dan jadi pilihan utama yang terbaik untuk dapur elegan dan menarik.


Kecil dan Kompak

coway kecil

Design penapis air coway kecil ni memang dibuat khas untuk pengguna rakyat malaysia dengan hanya 7 inci tinggi dan lebar 3 inci dan lebih sesuai untuk dapur yang kecil atau tak banyak ruang.

Design penapis air coway kecil ini juga memang jadi pilihan utama dengan warna sago biege yang selalunya jadi pilihan pengguna sesuai dengan warna pilihan warna dapur.


One Touch Sensor (Kawalan Sentuhan)

Penapis Air Coway Kecil ni juga hanya memerlukan satu sentuhan sahaja untuk air dapat dibekalkan kepada pengguna. Paling menarik tak perlu tolak dan tarik untuk dapatkan bekalan air bersih.


5 Tetapan Suhu

Terdapat 5 Suhu air didalam penapis air coway kecil iaitu, 3 Suhu untuk air Panas (Kopi, Teh dan untuk susu bayi), Suhu Sejuk Peti Ais & Suhu Bilik (room temperature). Setiap suhu boleh dipilih pada panel di mesin penapis air coway kecil seperti yang tertera didalam gambar dibawah.

coway kecil

4 Tetapan Isipadu Air

Untuk penapis air coway kecil dihasilkan dengan pelbagai variasi isipadu pada pengguna untuk mudahkan pengguna ambil air untuk kapasiti atau isipadu yang tertentu. Setiap isiadu boleh terus tukar atau tekan pada panel penapis air coway kecil ni untuk pilih dan tentukan jumlah air yang diperlukan oleh pengguna coway.


Child Lock & Faucet

Setiap mesin penapis air coway memang tak asing lagi dengan features child lock untuk mengelakkan dari kanak-kanak bermain dengan penapis air dan suhu panas terutamanya. Coway kecil juga sediakan faucet tambahan bagi mengelakkan dari terkena air panas sewaktu ambil air panas coway.


Apa lagi pakej yang dapat dengan penapis air coway kecil ni?

Basic Tubing, [FREE]

Warranty Mekanikal, [FREE]

Servis Setiap 2 Bulan, [FREE]

Spare Parts & Warranty, [FREE]

Tukar Filter setiap 4 Bulan, [FREE]

Pindahan ke rumah baru/lain, [FREE]

Sanitasi Produk Setiap 2 Bulan, [FREE]

Warranty Elektronik & Mekanikal , [FREE]

Pemasangan & Penghantaran Seluruh Malaysia, [FREE]

penapis air coway kecil

Semua ditanggung oleh Coway Selama 5 TAHUN tanpa ‘hidden charges’. Jika berminat dengan penapis air kecil coway boleh tekan butang dibawah.

penapis air coway kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge