Penapis Air Coway Bawah RM100

penapis air coway bawah 100

Dalam model coway, banyak jenis model yang berharga RM100 keatas disebabkan beberapa features yang lebih baik dari model basic coway yang bawah RM100. Tapi untuk post kali ini, hayyad kongsikan model penapis air coway bawah 100.

Terdapat 2 jenis model yang berharga kurang dari RM100. Model penapis air coway ferry & model penapis air coway neo. Ramai orang yang memang cari model coway bawah RM100 ni untuk kegunaan pejabat dan rumah. Hayyad kongsikan model penapis air neo disebabkan menjadi salah satu pilihan pengguna coway terkini.

Penapis air coway bawah 100, neo merupakan penapis air paling slim dan merupakan penapis air 3 suhu air boleh laras dan paling sesuai untuk pejabat dan rumah yang berkapasiti 3 orang ke bawah.

penapis air coway bawah 100

Selain daripada itu penapis air coway neo ini juga merupakan penapis inovatif yang mempunyai NanoFibre yang membantu mengurangkan bahan-bahan ‘bio-fouling’ seperti serpihan sel, bakteria, virus, dan sebagainya. 

Penapis air coway bawah 100 neo ini juga dibuat dan disalut dengan ‘Electrospun coating’ iaitu Nano Alumina Fibre sehalus 0.01μ untuk membantu menapis segala benda yang tak elok masuk kedalam badan manusia.

penapis air coway bawah 100

Selain itu, Penapis Air Coway bawah 100 ini juga dilengkapi dengan pelbagai ‘special features’ berbanding penapis air coway lain seperti design lebih slim, 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Tangki lebih besar iaitu 5.8 liter berbanding penapis air lain yang bajet diluar sana.


Apa yang menarik tentang penapis air coway bawah 100 ni adalah sebarang masalah, kerosakan, servis, penukaran filter, pindah rumah, kebakaran, kecurian atau kerosakan semuanya ditanggung sepenuhnya oleh Woongjin Coway Sdn Bhd tanpa sebarang cas tambahan.

Nak tahu apa lagi yang boleh dapat dengan penapis air coway bawah 100 ni boleh terus isikan form kat bawah ni atau terus klik butang hubungi kami di sisi kanan untuk proses tempahan atau tanya lebih lanjut.    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge