Promosi Coway 2020

promosi coway 2020

Hai selamat datang ke page penapiscowaymalaysia.com kalini hayyad nak kongsikan promosi coway 2020 supaya klient atau pengguna boleh nikmati promosi coway ni bergantung pada model penapis air dan udara tertentu.

Jom kita tengok promosi demi promosi coway kat bawah ni apa yang menarik dan paling penting apa lagi yang ditanggung sepenuhnya oleh coway termasuk warranti dan servis yang disediakan.


Promosi Coway Penapis Air

Dalam kategori penapis air coway ada banyak model yang disediakan dari sekecil penapis air, hingggalah sebesar penapis air untuk kegunaan di tempat awam ataupun dirumah. Jom tengok promosi coway untuk kita sesuaikan dengan keadaan dirumah.

Promosi Coway Model Ice Cube (lucy)

Model promosi penapis air coway lucy ni mempunya 3 suhu air dan 1kg ais yang boleh dihasilkan oleh mesin coway ni. Promosi Coway lucy ni merupakan diantara mesin yang agak ekslusif bagi pengguna coway seluruh Malaysia. Seperti mesin coway lain juga, coway lucy ni ditanggung servis & warranty secara penuh termasuk servis & warrati luar dan dalam sehingga 5 Tahun.


Promosi Coway Model Core

Model promosi penapis air coway core ni mempunya 3 suhu air. Promosi Coway Core ini merupakan diantara mesin yang agak ekslusif bagi pengguna coway seluruh Malaysia teruatamanya di syarikat-syarikat besar, msajid dan surau, pejabat kerajaan dan swasta, pusat-pusat perubatan dan hospital. Seperti mesin coway lain juga, coway core ini juga ditanggung servis & warranty secara penuh termasuk servis & warrati luar dan dalam sehingga 5 Tahun.


Promosi Coway Model Ombak

promosi-coway-ombak

Model penapis air coway ombak ni ada 50 tetapan suhu air tak termasuk suhu air bersuhu bilik atau air sejuk. Promosi Coway kalini kita berikan hadiah kepada pelanggan yang mana berminat model dengan 1 water faucet ataupun 1 frying pan (non stick) diterbangkan dari korea taw. Tapi terhad kepada beberapa unit sahaja. Kalau berminat boleh terus whatapps atau tekan butang dibawah.


Promosi Coway Model Villaem 2

Model penapis air coway villaem 2 ni memang jadi pilihan ramai pengguna coway dari tahun 2006 lagi disebabkan tangki yang lebih besar dan sesuai dengan kondisi rakyat malaysia yang kadang terpaksa dicatu air. Tangki 11.3 liter dengan 4 suhu air memang jadi pilhan ramai hinggakan dipilih jadi the most trusted brand oleh pengguna sendiri. Jom tengok awards ni kat bawah.

Kejap, ada lagi ke yang nak tahu promosi coway bawah 100 atau model yang sesuai dengan isi rumah keluarga ke jangan risau boleh terus tekan butang kat bawah untuk sebarang pertanyaan ok?


Kenapa pengguna lebih banyak pilih model dan grab promosi coway?

Pilihan lebih ramai pengguna coway sekali servis yang kerap dan sentiasa cari promosi coway ni disebabkan ‘TRUSTED BRAND’ dan sentiasa bantu pengguna kearah kehidupan yang lebih baik dan sihat.

Setiap 2 bulan sekali, coway akan dantang buat servis dan sanitasi secara percuma tanpa sebarang cas tersembunyi. Apa lagi yang ditanggung Coway? Jom tengok kat bawah ni:

5 Tahun Warranty & Spare Part FREE

5 Tahun Servis ditanggung (tiap 2 bulan) FREE

5 Tahun Tukar Filter ditanggung (tiap 4/6 bulan) FREE

Pemasangan & Penghantaran (Satu Malaysia) FREE

5 Tahun Warranty Mekanikal & Elektronic FREE

5 Tahun Servis Pindah Rumah (setahun sekali) FREE

So kalau kurang percaya, jom tengok testimoni pengguna coway sepanjang coway dah berada di Malaysia dari tahun 2006 sehingga kini. :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge