Promosi Combo

Promosi Penapis Air & Udara Coway

promosi coway combo
Promosi Coway Combo

Banyak jenis promosi penapis air coway dan penapis udara coway yang berlangsung sekarang, semuanya untuk bantu pengguna coway dapatkan pakej coway dengan harga mampu milik dan penjimatan yang lebih banyak.

Di bawah adalah 6 Pakej Coway Combo Promotion yang sedang berlangsung di Coway Malaysia untuk tempoh masa TERHAD.


Penapis Air Coway Lucy & Penapis Udara Coway Lombok II (Lucy-Lombok)

penapis air coway 2019

Promosi Lucy-Lombok adalah promosi khas untuk klient yang inginkan penapis air yang mempunyai kapasiti 1kg AIS BATU dan 3 suhu air yang lain dalam satu mesin. Berkapasiti 7.9 liter air memudahkan lagi pengguna nikmati milo ais, sirap ais atau lemon ais laici dengan lebih mudah tanpa perlu buat ais batu di dalam peti ais.

Pada masa yang sama, pengguna juga boleh menikmati suasana yang nyaman dan segar dengan kehadiran penapis udara coway Lombok II sewaktu menikmati air lemon ais laici.

Paling best, kalau habuk, sawang bau pelik-pelik semua dah sedut sekali. Bukan takat jimat sehingga RM1840 dalam tempoh masa 5 tahun dan paling penting, servis, tukar filter & warranty semua FREE!


Penapis Air Coway Lucy & Penapis Udara Coway Storm (Lucy-Storm)

Promosi Lucy-storm adalah promosi khas untuk klient yang inginkan penapis air yang mempunyai kapasiti 1kg AIS BATU dan 3 suhu air yang lain dalam satu mesin. Berkapasiti 7.9 liter air memudahkan lagi pengguna nikmati milo ais, sirap ais atau lemon ais laici dengan lebih mudah tanpa perlu buat ais batu di dalam peti ais.

Berbeza sikit dengan penapis udara lombok, model penapis udara storm ni boleh bagi fungsi macam kipas atau multi-directional flow kepada pengguna.

Boleh cuba tengok video kat bawah ni untuk bayangkan bila berada kat rumah kita nanti okay?


Penapis Air Coway Villaem II & Penapis Udara Coway Lombok II (Villa-Lombok)

promosi combo villa lombok


Untuk model Villa-Lombok, harga untuk kedua unit ni adalah RM224 sebulan. Tetapi untuk harga promosi combo, kita hanya tawarkan RM200 sebulan dan anda akan jimat RM1840 untuk tempoh 5 tahun berbanding harga biasa.


Penapis Udara Coway Lombok ini juga membantu anda bernafas dengan lebih tenang, rasa lebih nyaman, habuk dan masalah sinus akan dapat dikurangkan. Penapis udara coway lombok ini juga mempunyai sensor yang mampu mengesan bau busuk, bau masakan ataupun bau gas yang bocor dengan perubahan warna pada lampu indicator pada mesin tersebut. (lihat penapis udara coway lombok)


Penapis Air Coway Villaem II & Penapis Udara Coway Storm
(Villa-Storm)

Sebelum promosi Villa-Storm, kedua-dua unit ni bernilai RM198 sebulan termasuk register RM400 untuk kedua unit ini. Tetapi untuk promosi kali ni, coway bantu dengan lebih penjimatan hanya RM189 sahaja sebulan dan anda jimat RM400 yuran pendaftaran jika ambil sekarang.

Bayangkan rumah anda dilengkapi dengan penapis air coway 4 suhu serta berkapasiti 11.3 liter air. Anda tidak perlu lagi masak, tadah air, dan paling penting tak perlu menunggu untuk bancuh susu anak anda yang sedang menangis ditengah-tengah malam. (lihat penapis air coway villaem & penapis udara coway storm)


Penapis Air Coway Neo & Penapis Udara Coway Lombok II (Neo-Lombok)

Pakej Combo Neo-Lombok adalah kelebihan untuk pengguna coway yang ingin rasai penapis air mineral dan memiliki masalah habuk, hidung sensitif atau pencinta kucing. Berkapasiti 5.8 liter air dan 3 suhu buatkan menjadi pilihan utama berbanding penapis air lain di Malaysia.

Kalau sebelum promosi, harga untuk kedua unit model neo dan l ini lombok adalah RM212 dan kini, hanyalah RM165 sebulan termasuk 5 tahun jaminan, pemasangan dan penghantaran seluruh malaysia. Pengguna atau klient coway akan dapat lebih banyak penjimatan sehingga RM3220 untuk kedua-dua model ini.


Penapis Air Coway Neo & Penapis Udara Coway Storm
(Neo-Storm)

Okay untuk model Neo-Storm, coway beri lebih pilihan kepada pengguna untuk rasai model penapis air lebih jimat bersama dengan penapis udara coway storm. Sesuai untuk keluarga berkapasiti 4/5 orang dirumah buatkan combo Neo-Storm ni menjadi pilihan ramai pengguna coway di Malaysia.

Kalau sebelum promosi, harga untuk kedua unit model neo dan storm ini adalah RM198 dan kini, hanyalah RM154 termasuk pemasangan dan penghantaran seluruh malaysia. Pengguna atau klient coway akan dapat lebih banyak penjimatan sehingga RM3040 untuk kedua-dua model ini.

Apa lagi yang coway tanggung?

Pindah Rumah, FREE

Tubing & Basic Piping, FREE

Spare Parts (luar & dalam), FREE

Servis setiap 2 bulan sekali, FREE

Pemasangan & Penghantaran, FREE

Warranti (mekanikal & elektronik), FREE

Tukar Filter setiap 4 atau 6 bulan sekali, FREE

***Semua diatas ditanggung selama 5 Tahun

Tak tahu model promosi combo coway yang mana terbaik untuk keluarga? Isikan borang dibawah atau tekan butang ‘hubungi kami’ untuk grab promosi combo hari ini!