Coway Lombok 3

penapis udara coway lombok 3

Penapis udara coway lombok 3 ni model terbaru selepas model lombok 2 yang coway keluarkan untuk hasil dan lebih futuristik. Model penapis udara coway lombok 3 ni memang khas dan sangat sesuai dengan mereka yang hadapi masalah atau cabaran seperti ni :

Penghidap Asma,
Alahan & Alergi,
Masalah Resdung,
Pencinta Kucing atau Anjing (binatang peliharaan)
Masalah habuk & bau dirumah.

Kenapa model penapis udara coway lombok 3 ni sangat sesuai untuk mereka yang alami masalah diatas? Okay jom kita tengok kenapa buat penapis udara ni memang laku keras dipasaran baik hospital atau klinik swasta atau kerajaan.

penapis air coway

Jom tengok kelebihan penapis udara coway lombok 3 :

1. Ada 6 Filter (paling banyak dalam pasaran penapis udara)

1. Pre Filter – berfungsi untuk tapis benda kasar seperti bulu, habuk & benda kasar.


2. Legionella Filter – Menyingkirkan bakteria seperti Legionella, Staphylococcus, Aureus & bakteria lain.

3. Deordorization Filter – Batu memerangkap bau dan menghilangkan bau kepam, busuk atau bau rokok.


4. Hepa Filter – kombinasi genko dan japanese sumac membantu memerangkap bakteria sehingga 99.97%.


5. Catalyst Filter – bantu memerangkap atau menghapuskan gas-gas berbahaya.


6. RBD Plasma – Menyingkirkan kulat dan kuman seperti E.coli

penapis air coway

2. RBD Plasma & Catalyst Filter

Okay untuk catalyst filter ni dia macam hayyad kongsikan kat atas berfungsi sebagai Menyingkirkan kulat dan kuman E.coli. Macamana filter ni berfungsi, kalau biasa tengok lampu biru elektrik yang bunuh lalat atau nyamuk tu? so fungsi penapis udara coway lombok 3 ni sama macam mesin tu. Cumanya mata kasar manusia tak nampak waktu bakteria atau kuman tu dibunuh.


3. Kekerapan Servis

Setiap 2 bulan sekali, tim pasukan coway bahagian servis (CODY) akan set appointment untuk datang buat servis setiap 2 bulan. Servis ni memang disediakan sepenuhnya oleh pihak coway tanpa sebaran bayaran taw (FREE). Jom tengok testimoni penapsi udara coway model lombok 3 ni. Cuba bayangkan sekali, kalau tak ada mesin ni, kemana pergi habuk-habuk ni…terus masuk ke paru-paru, isteri, mak, ayah dan anak-anak.

SERVIS COWAY SETIAP 2 BULAN SEKALI NI TAW
penapis udara coway lombok 3
coway air purifier lombok 3
penapis air coway


4. Warranty Kerosakan & Spare Part

Untuk segala bentuk kerosakan memang ditanggung spenuhnya oleh coway termasuk spare part sekali, kalaua ada sebarang masalah tak kisahlah lampu tak menyala, circuit board rosak, filter patah dan sebagainya boleh buat claim dengan coway secara FREE tanpa sebarang cas tambahan dari coway taw.

Hayyad ada ke pakej promosi sekarang ni?

Masih ada tapi promosi ni datang dan pergi taw, sebab tak semua yang ada kekal lama. So macam tu promosi penapis udara coway lombok 3 juga. So kat sini hayyad kongsikan sikit pasal features penapis udara coway lombok 3 ni :

penapis udara coway lombok 3

6 FILTERATION SISTEM

Coverage Area: 50 meter persegi

Features : Eco Model, 5 Speed Control Mode, Ioniser & RBD Plasma

Beli : RM3490 + 1 Tahun Servis & Warranty (FREE)

Sewa Beli : RM109 sebulan + 5 Tahun Servis & Warranty (FREE)

**Current Promotion RM90, while stock last (klik terus butang kat bawah ni taw)

penapis air coway

Apa je lagi cover dengan coway ni?

pakej penapis air coway dan udara coway

Nak tahu lebih lanjut berkenaan penapis udara coway lombok 3 ni, boleh terus isikan borang dibawah :