Penapis Air Coway Villaem 2 merupakan penapis air paling ‘laku keras’ dan merupakan penapis air 4 suhu air boleh laras dan paling sesuai untuk pejabat dan rumah. Apa yang buat penapis air coway villaem 2 ni disukai ramai?

penapis air coway villaem 2

COWAY VILLAEM 2

Features Coway Villaem 2
Tangki Kapasiti11.3 Liter Air
Suhu Air4 Suhu Air (Panas, Sejuk, Suam & Suhu Bilik)
ModelTable Top
Others Build-in Water Pressure Pump,
Night Mode Vision,
Power Saver
Child Mode
Pakej ServisSetiap 2 Bulan Sekali [FREE]
Tukar FilterSetiap 4 Bulan [FREE]
Warranti5 Tahun (Luar & Dalam) FREE
Kegunaan Elektrik260-320 Watt
Kompressor1.1A

So apa lagi yang pakej coway sediakan bukan setakat pemasangan dan penghantaran sahaja percuma, malah segala kerosakan dari sekecil nat/skru hilang pun coway ganti secara PERCUMA tanpa cas tambahan. Okay kan? Jangan risau penapis air coway ni memang boleh sewa beli ataupun beli secara tunai atau installment kad kredit 0% interest.

Sewa BeliRM 120 sebulan [5 Tahun Servis & Warranty)
Belian Terus (Cash)RM 3,900 [1 atau 2 Tahun Servis & Warranty)

Jangan risau segala maintenance yang termasuk dalam pakej coway termasuk :

Basic Tubing, [FREE]

Warranty Mekanikal, [FREE]

Servis Setiap 2 Bulan, [FREE]

Spare Parts & Warranty, [FREE]

Tukar Filter 5/6 setahun, [FREE]

Pindahan ke rumah baru/lain, [FREE]

Sanitasi Produk Setiap 2 Bulan, [FREE]

Warranty Elektronik & Mekanikal , [FREE]

Pemasangan & Penghantaran Seluruh Malaysia, [FREE]

Semua ditanggung oleh Coway Selama 5 TAHUN tanpa ‘hidden charges’


Untuk nikmati penjimatan yuran pendaftaran boleh terus klik link whatapps atau terus call hayyad dibawah.  Mungkin ada yang sudah dengar pengguman tentang coway malaysia telah keluarkan produk baru bagi mengantikan penapis air coway villaem kepada penapis air coway villaem 2. March 2019 coway telah lancarkan produk coway villaem 2 untuk menambak baik penapis air yang telah sedia ada.

  Coway juga mengutamakan konsep ‘smart dan minimalist’ untuk produk terbaru coway suku pertama 2019. Dengan penambahbaikan terbaru ni dan design yang lebih cantik dan kena dengan design dapur moden, pasti mengubah prespsi dan menjadikan dapur anda lebih teratur dan lebih moden berbanding orang lain.

  Villaem 2 ini memang terkenal dengan 4 jenis suhu air iaitu panas, sejuk peti, suhu bilik dan suam. Memang coway kekal features utama untuk kegunaan pengguna. Selain dari 4 suhu, coway villaem 2 ni juga dilengkapi dengan safety lock atau child lock untuk mengelakkan kanak-kanak daripada bermain air panas dan terkena air panas.

  Villaem Mood Lamp

  Corak warna kelabu putih merupakan kombinasi warna yang sesuai untuk dapur lebih moden dan selari dengan peredaran zaman sekarang. Selain dilengkapi dengan water pressure pump untuk membantu mengalirkan air dengan lebih cepat, villaem 2 ini juga mampu membekal air sebanyak 11.3 liter air jika berlakunya catuan air dikawasan sekitar rumah.

  Penapis air coway Villaem 2 ini juga dilengkapi dengan smart sensor untuk bantu pengguna menjimatkan lagi penggunaan elektrik dan ‘water level indicator’ untuk pantau keadaan air didalam tangki coway villaem 2.

  Ciri Penapis Air Coway Villaem 2

  Ramai juga orang terlalu risau berkenaan dengan tangki plastik (untuk air sejuk dan suhu bilik coway) yang telah dimomokkan oleh penjual penapis air jenama lain yang pada masa sama mereka juda tidak tahu coway terbahagi kepada dua jenis tangki air panas dan air biasa/sejuk.

  Tangki air panas coway terdiri daripada stainless steel dan tangki air suhu biasa/sejuk coway memang menggunakan bahan resin yang disahkan selamat untuk digunakan. Tangki plastik coway disahkan FREE BPA dan selamat untuk digunakan.

  Disini hayyad kongsikan video tentang penapis air coway villaem 2.

  Penapis Air Coway Villaem 2

  Tanya kami tentang penapis air coway :

   1 thought on “Penapis Air Coway Villaem 2

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   CommentLuv badge