Penapis Air Coway Villaem 2

Mungkin ada yang sudah dengar pengguman tentang coway malaysia telah keluarkan produk baru bagi mengantikan penapis air coway villaem kepada penapis air coway villaem 2. March 2019 coway telah lancarkan produk coway villaem 2 untuk menambak baik penapis air yang telah sedia ada.

Coway juga mengutamakan konsep ‘smart dan minimalist’ untuk produk terbaru coway suku pertama 2019. Dengan penambahbaikan terbaru ni dan design yang lebih cantik dan kena dengan design dapur moden, pasti mengubah prespsi dan menjadikan dapur anda lebih teratur dan lebih moden berbanding orang lain.

Villaem 2 ini memang terkenal dengan 4 jenis suhu air iaitu panas, sejuk peti, suhu bilik dan suam. Memang coway kekal features utama untuk kegunaan pengguna. Selain dari 4 suhu, coway villaem 2 ni juga dilengkapi dengan safety lock atau child lock untuk mengelakkan kanak-kanak daripada bermain air panas dan terkena air panas.

Villaem Mood Lamp

Corak warna kelabu putih merupakan kombinasi warna yang sesuai untuk dapur lebih moden dan selari dengan peredaran zaman sekarang. Selain dilengkapi dengan water pressure pump untuk membantu mengalirkan air dengan lebih cepat, villaem 2 ini juga mampu membekal air sebanyak 11.3 liter air jika berlakunya catuan air dikawasan sekitar rumah.

Penapis air coway Villaem 2 ini juga dilengkapi dengan smart sensor untuk bantu pengguna menjimatkan lagi penggunaan elektrik dan ‘water level indicator’ untuk pantau keadaan air didalam tangki coway villaem 2.

Ciri Penapis Air Coway Villaem 2

Ramai juga orang terlalu risau berkenaan dengan tangki plastik (untuk air sejuk dan suhu bilik coway) yang telah dimomokkan oleh penjual penapis air jenama lain yang pada masa sama mereka juda tidak tahu coway terbahagi kepada dua jenis tangki air panas dan air biasa/sejuk.

Tangki air panas coway terdiri daripada stainless steel dan tangki air suhu biasa/sejuk coway memang menggunakan bahan resin yang disahkan selamat untuk digunakan. Tangki plastik coway disahkan FREE BPA dan selamat untuk digunakan.

Disini hayyad kongsikan video tentang penapis air coway villaem 2.

Penapis Air Coway Villaem 2

Tanya kami tentang penapis air coway :

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge