Tilam Coway Terbaru

Ramai yang tak tahu tahun 2020 ni coway malaysia dah mula keluarkan satu lagi produk terbaru iaitu tilam coway. So adalah ramai juga yang pelik kenapa coway keluarkan tilam pula?

So kat sini hayyad kongsikan sikit pakej harga tilam coway dan kenapa harga tilam coway ni lain dari tilam selain dari coway atau kedai perabot lain.┬áTapi kat sini hayyad kongsikan dahulu beberapa ‘features’ yang mampu milik dengan harga yang dijual pada pelanggan.

1. Poket Spring Tilam Coway

tilam coway pocket zone

Okay kalau poket spring memang membantu pengguna yang gunakan tilam coway untuk balancekan kedudukan dan bantu support berat badan pengguna tilam coway.

Pada masa yang sama pastikan orang sebelah tak rasa pergerakan terutama bila pasangan sebelah terjaga dari tidur. Boleh tengok contok dalam bentuk slow motion kat video bawah bagaimana poket spring tilam coway ni berfungsi.

2. Anti Static Discharge Tilam Coway

Okay kalau biasa pergi shopping mall atau pegang troli terasa macam terkena rejetan elektrik kan? Haaa… itu disebabkan cas-cas elektrik yang ada pada kita atau pakaian kita, so tilam coway ni juga bantu untuk hilangkan statik yang ada pada tubuh kita waktu tidur.

3. Memory Foam Tilam Coway

memory foam tilam coway

Jenis memory foam yang digunakan tilam coway lebih selesa dan membantu mengurangkan kadar ketegangan otot terutama sewaktu tidur. Memory Foam tilam coway ini juga membantu mengikut postur badan pengguna tidur diatasanya. Pendek kata, tak sakit badan bila tidur atas tilam coway.

4. Latex Tilam Coway

Latex salah satu Material yang digunakan pada tilam coway. Kenapa coway gunakan latex pada tilam coway berbanding tilam-tilam biasa yang sedia ada dipasaran?Ini kerana latex akan membantu pengguna kekalkan postur badan dengan betul sewaktu tidur.

Tilam Coway yang dilengkapi dengan material latex ni juga mempunyai ketahanan. yang tinggi, bacteriostatic, dustproof serta bebas dari bahan-bahan yang menjadi punca alahan atau alergi. Kalau rajin, korang boleh cari harga tilam latex dipasaran jauh lagi mahal berbanding tilam coway.

5.Topper (changeable)

tukar topper tilam coway

Selain tu juga, tilam coway ni memang dah termasuk sekali built-in topper anti static yang ditukar setiap 3 tahun sekali. Kalau tengok kat ruangan gambar di atas ni, kita boleh tengok bahagian atas (topper) ada tilam coway.

6. 7 Step Cleaning (setiap 4 bulan)

Setiap 4 bulan sekali team coway dari bahagian homecare department akan set appointment untuk buat servis tilam dirumah pelanggan. Paling menarik tiada cas tambahan akan dikenakan oleh coway.

pakej tilam coway

pakej servis tilam coway

Berapa Jenis Tilam Coway Ada Di Pasaran?

Ada dua jenis tilam coway iaitu untuk tilam coway firm dan soft. Pemilihan jenis tilam coway ni bergantung pada posisi tidur pengguna atau klient. Tilam coway ini juga lengkap dengan pakej sevis setiap 4 bulan sekali tanpa sebarang cas.

Pakej Tilam Coway ni termasuk sekali :

FREE Servis Setiap 4 Bulan Selama 5 Tahun

FREE Warranti Kerosakan Selama 5 Tahun*

Pemasangan & Penghantaran

FREE Penukaran Berjadual Topper (setiap 3 Tahun)

apa lagi yang dapat pembelian tilam coway atau pakej sekali dengan bedframe coway ni :

gift pembelian tilam coway

2 x BANTAL MEMORY FOAM RM600 

1 x MATTRESS COVER bernilai RM200 

1 x TILAM FOLDABLE bernilai RM400*

Jom tengok testimoni Pengguna Tilam Coway Hayyad yang dah gunakan tilam coway

testimoni tilam coway
Kak Anisah – Petaling Jaya
testimoni tilam coway malaysia
Kak Normah, Arau Perlis
estimoni pengguna tilam coway

So jangan tunggu lagi, hayyad boleh explain lagi jelas dan padat pada pengguna tentang tilam coway ni. So jangan lepaskan peluang terus klik kat ruangan di bawah atau call untuk hayyad bantu explain lagi ye.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut boleh tinggalkan number dan kita bantu grab promosi terkini coway dibawah :