Pakej Servis Tilam Coway

Ramai yang tak tahu baru-baru ni coway ada keluarkan pakej atau servis terbaru iaitu ‘Mattress Homecare Service’ iaitu khidmat penjagaan tilam bermula pertengahan tahun 2019.Majoriti penyakit kulit, asma, dan pelebagai jenis penyakit berpunca dari tempat isitrehat kita. Jadi coway bantu pengguna untuk hidup lebih sihat dengan khidmat servis tilam coway yang terkini.

Pakej servis tilam coway ni dibuat untuk beri kesedaran pada pengguna untuk menjaga kebersihan tempat istirehat setelah penat bekerja dan bersama keluarga. Kat bawah ni hayyad kongsikan sikit yang baru-baru ni coway ada buat survey dan bagi trial free servis pada pengguna dan hasilnya memang sangatlah memeranjatkan.


pakej servis tilam coway

Okay kali ini pakej servis tilam coway ni boleh diguna pakai untuk kesemua jenis tilam, tak kisahlah single bed ke, queen size ataupun king size. Yang paling seronok, bila ‘homecare technician’ coway datang. Segala mak nenek dia akan buat termasuklah angkat tilam korang yang berat tu.


Pakej servis tilam coway ni ada 7 step sebenarnya. Kat sini hayyad huraikan satu persatu eh?

1. Vacum & Ketebalan Habuk – dimana technican homecare coway akan buat secara rawak pada tilam untuk semak secara langsung ketebalan hama atau habuk yang melekat pada tilam.

2. Cucian Rangka Katil – Techncian homecare coway akan cuci rangka katil menggunakan vacum atau penyapu untuk hilangkan habuk pada bahagian rangka katil.

pakej servis tilam coway

3. Lap Rangka Katil – Rangka katil atau ‘frame’ akan dilap menggunakan tisu basah atau kering dari sebarang habuk yang melekat pada katil.

4. Pembersihan Bucu (side edge) Tilam – seterusnya, technician homecare coway akan membersihkan bahagian sisi menggunakan special tools dari hama atau habuk.

5. Pembersihan Tilam – Seterusnya, technican homecare coway akan mula membersihkan habuk, hama, atau sebarang bentuk kotoran menggunakan kuasa vacum yang dilengkapi dengan HEPA filter.

pakej servis tilam coway

6. Semburan Kawalan Hama – Lepas selesai, tilam yang telah diservis tadi disembur dengan ‘dust mite repellent’ untuk mengawal dan mengurangkan lagi proses pembentukan hama baru didalam tilam.

7. UV Strelisation – Proses terakhir, technician akan gunakan UV sterilisation untuk menghalang pembentukan hama didalam tilam yang telah diservis coway untuk tempoh masa 4 bulan seterusnya.

Nak tahu lagi pasal pakej servis tilam coway ni boleh tinggalkan nama dan no telefon kat bawah ni atau boleh terus tekan butang hubungi kami.



Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge