“Assalamualaikum & Salam Sejahtera”

Awal-awal ni nak ucapkan terima kasih sudi singgah ke blog Penapis Coway Malaysia ni. Bila membeli atau nak tanya mestilah kena kenal siapa tuan empunya blog ni kan. Jom kita kenal siapa Hayyad?

Top Performer 2017/2018

Hayyad berumur 32 tahun dan merupakan ayah kepada 1 orang cahaya mata. Hayyad dah melibatkan diri bersama Coway sebagai pengguna pada tahun 2016 dan seterusnya secara sambilan beberapa bulan dan sepenuh masa sejak May 2016 sehingga kini.

Syukur pada Tuhan sepanjang tempoh kerjaya bersama coway, saya telah menguruskan pesanan klien serta pemasangan unit-unit coway sebanyak (up-to-date) 918 unit dan semakin bertambah dari masa ke semasa. Klient hayyad juga terdiri daripada pengguna di kediaman sendiri, pejabat dan dikedai-kedai serta tidak terhad hanya di Kuala Lumpur dan Selangor, malah seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Latar Belakang Hayyad :

Merupakan bekas pelajar di Sekolah Menengah Taman Tun Dr Ismail dari tingkatan 1 hingga tingkatan 5 seterusnya melanjutkan pelajaran di Politeknik Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (POLIMAS) dan dianugerahkan Anugerah Dekan dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal Loji pada tahun 2010. Seterusnya pada tahun 2015 dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Aircraft Maintenance Technology in Mechanical di Universiti Kuala Lumpur, MIAT.

Pencapaian :

Selain pencapaian kecil yang berjaya daripada bidang sales atau dunia kejurujualan ni, hayyad merupakan diantara Achievers yang layak untuk turut serta menjadi BEST among the BEST dikalangan warga coway Malaysia.

Hayyad & #CSTeam White Water Rafting Incentive Trip September 2018


Hayyad & Coway Half Year Incentive Trip Bangkok 2018

Waktu ketibaan di Hotel Bangkok

Hayyad & #CSTeam Group Coway Phuket Incentive Trip March 2018

Pantai di Phuket, Thailand

Hayyad & #CSTeam Group Incentive Trip Japan Januari 2018

Di karuizawa untuk main snowboarding

Hayyad & Coway Half Year Incentive Trip Hong Kong 2017

WAktu di Ocean Park di Hong Kong

Hayyad & #CSTeam Group Incentive Trip New Zealand April 2017

Sebelum sampai di Gunung di New Zealand

Hayyad & #CSTeam Group Incentive Trip Bali Febuari 2017

Waktu bersama di Hard Rock di Bali

Berminat Nak jadi Macam Hayyad?

Boleh isikan form dibawah, nanti kami hubungi anda sepantas yang mungkin.