Harga Tilam Coway

Ramai yang tak tahu tahun 2020 ni coway malaysia dah mula keluarkan satu lagi produk terbaru iaitu tilam coway. So adalah ramai juga yang pelik kenapa cowya keluarkan tilam pula? Sebenarnya tilam coway ni dah mula berada dipasaran pada tahun 2010 di Korea.

Cuma kat Malaysia masuk lambat sikit adalah disebabkan beberapa faktor dan salah satunya nak kaji dahulu betul ke pengguna di Malaysia perlu atau tak. So kat sini hayyad kongsikan sikit pakej harga tilam coway dan kenapa harga tilam coway ni lain dari tilam selain dari coway atau kedai perabot lain. 

Tapi kat sini hayyad konsikan dahulu beberapa ‘features’ yang mampu milik dengan harga yang dijual pada pelanggan.

Ciri-ciri Tilam Coway

1. Poket Spring

Okay kalau poket spring memang membantu pengguna yang gunakan tilam coway untuk balancekan kedudukan dan bantu support berat badan pengguna tilam coway dan pastikan orang sebelah tak rasa pergerakan terutama bila pasangan sebelah terjaga dari tidur. Boleh tengok contok dalam bentuk slow motion kat video bawah bagaimana poket spring tilam coway ni berfungsi.

2. Anti Static

Okay kalau biasa pergi shopping mall atau pegang troli terasa macam terkena rejetan elektrik kan? Haaa… itu disebabkan cas-cas elektrik yang ada pada kita atau pakaian kita, so tilam coway ni juga bantu untuk hilangkan statik yang ada pada tubuh kita waktu tidur.

3. Memory Foam

Jenis memory foam yang digunakan tilam coway lebih selesa dan membantu mengurangkan kadar ketegangan otot terutama sewaktu tidur.

4. Diperbuat dar Latex

diantara Material yang digunakan pada tilam coway. Kenapa coway gunakan latex pada tilam coway berbanding tilam-tilam biasa yanga ada dipasaran? Ini kerana latex akan membantu pengguna kekalkan postur badan dengan betul sewaktu tidur.

Tilam Coway yang dilengkapi dengan material latex ni juga mempunyai ketahanan. yang tinggi, bacteriostatic, dustproof serta bebas dari bahan-bahan yang menjadi punca alahan atau alergi. Kalau rajin, korang boleh cari harga tilam latex dipasaran jauh lagi mahal berbanding tilam coway.

5.Topper (changeable)

Selain tu juga, tilam coway ni memang dah termasuk sekali built-in topper anti static yang ditukar setiap 3 tahun sekali. Kalau tengok kat ruangan gambar kat bawah ni, kita boleh tengok bahagian atas (topper)ada tilam coway.

6. Servis setiap 4 Bulan (Percuma)

Ramai kat luar sana memang jujur tak pernah servis atau tengok cara bagaimana tilam coway diservis dan apa yang terkandung dalam tilam yang kita tidur sepanjang hidup kita. Hayyad kongsikan kat sini supaya boleh nampak secara halus dan lebih jelas.

Bagaimana Tilam Coway Membantu?

Harga Tilam Coway 

Size Queen (Tilam Sahaja)

Size Queen (Bedframe & Tilam)

Size King (Tilam Sahaja)

Size King (Tilam & Bedframe)



Leave a Reply

CommentLuv badge