Harga Penapis Udara Coway

Harga Penapis Udara Coway Tahun 2020

Hai salam sejahtera & selamat datang ke website penapiscowaymalaysia.com Kat sini hayyad bantu korang diluar sana untuk pilih dan kongsikan harga penapis udara coway yang paling releven, menepati bajet & mestilah paling berguna pada pengguna.

harga penapis udara coway

So far harga penapis udara coway ni ada banyak jenis. Setiap jenis model penapis udara coway mempunya fungsi dan kaedah tapisan yang tersendiri. Lagi tinggi pelaburan yang kita inginkan pada kesihatan, lagi tinggi tahap efisyen penapis udara coway ni berfungsi.

So jom hayyad tunjukkan satu persatu model harga penapis udara coway dan fungsi-fungsi penapis udara coway ni. Jangan risau kalau sebarang pertanyaan lebih lanjut yang mungkin tak ada dalam ni boleh terus klik butang whatapps atau call terus kat butang kuning tu okay?


1. Penapis Udara Coway Captain

air purifier coway captain

Sebelum hayyad cerita pasal harga penapis udara coway captain ni, so hayyad kongsikan dulu apa yang ada pada model penapis udara ni. Model penapis udara coway captain ni ada 8 Filter [4 Kiri, 4 Kanan] & setiap bahagian mempunyai filter yang hayyad kongsikan dalam gambar kat bawah.

penapis udara coway captain
coway captain

Pre-Filter (2 pax)tapis rambut, bulu haiwan dan habuk kasar.
Fine Dust (2 pax) tapis habuk halus & partikel kecil.
AC Deordirasation (2 pax)sedut bau-bauan dan gas berbahaya.
HEPA Filter (2 pax)bantu sedut bau asap rokok, virus, kuman berbahaya dan habuk halus.

PakejSewa BeliBelian Tunai
RM125 sebulanRM3,750
Servis & Warranti5 Tahun1/2 Tahun

Harga penapis udara coway ni memang dah termasuk sekali tanpa sebarang cas tambahan dari pihak coway termasuklah kalau berlaku kebakaran, kecurian ataupun kerosakan: 

Jadual servis (setiap 2 bulan), FREE
Penukaran filter (setiap 4 Bulan), FREE
Sanitasi Produk (setiap 2 bulan), FREE
Pasang & Hantar (1 Malaysia), FREE
Warranti Elektronik (Luar & Dalam), FREE
Warranti Mekanikal (Luar & Dalam), FREE

Tapi kalau nak tahu lebih details boleh terus klik butang whatapps ataupun butang call dibawah ni, mana tahu dapat harga promosi lagi. Okay kan?


2. Penapis Udara Coway Tuba

Model kedua adalah model penapis udara coway tuba, model jenis ni banyak digunakan dikawasan pejabat, masjid, tadika serta dia rumah. Harga penapis udara coway tuba ni RM140 sebulan atau harga belian secara tunai boleh semak pada jadual seterusnya.

Model ni mempunyai 5 filteration sistem yang hayyad kongsikan kat ruangan bawah untuk mudah faham.

Pre-Filter – tapis rambut, bulu haiwan dan habuk kasar.
Non-Woven Filter – menghapuskan bakteria dan virus sehingga 99.97%
Anti-Microbial Filter –  menghapuskan bakteria dan virus sehingga 99.97%
AC Deordorisation Filter- sedut bau-bauan dan gas berbahaya.
HEPA Filter – bantu sedut bau asap rokok, virus, kuman berbahaya dan habuk halus.

PakejSewa BeliBelian Tunai
RM142 sebulanRM4,240
Servis & Warranti5 Tahun1/2 Tahun

Harga penapis udara coway ni memang dah termasuk sekali tanpa sebarang cas tambahan dari pihak coway termasuklah kalau berlaku kebakaran, kecurian ataupun kerosakan: 

Jadual servis (setiap 2 bulan), FREE
Penukaran filter (setiap 4 Bulan), FREE
Sanitasi Produk (setiap 2 bulan), FREE
Pasang & Hantar (1 Malaysia), FREE
Warranti Elektronik (Luar & Dalam), FREE
Warranti Mekanikal (Luar & Dalam), FREE

Tapi kalau nak tahu lebih details boleh terus klik butang whatapps ataupun butang call dibawah ni, mana tahu dapat harga promosi lagi. Okay kan?

harga penapis udara coway

3. Penapis Udara Coway Lombok II *The best Model*

coway air purifier lombok

Model seterusnya adalah model penapis udara coway lombok II, model jenis ni banyak digunakan dikawasan pejabat, masjid, tadika serta dia rumah. Harga penapis udara coway lombok 2 ni RM104 sebulan atau harga belian secara tunai boleh semak pada jadual dibawah.

Model ni mempunyai 6 filteration sistem yang hayyad kongsikan kat ruangan bawah untuk mudah faham.

coway air purifier

Pre-Filter – tapis rambut, bulu haiwan dan habuk kasar.
Legionella Filter – menghapuskan virus legionella, Staphylococcus Aureus, dan beberapa bakteria lain.
RBD-Plasma –  menghapuskan bakteria dan nyahaktifkan virus sehingga 99.97%
Catalyst Filter – Catalyst filter memabntu membunuh bakteria dan menghapuskan gas gas yang berbahaya kepada manusia. AC Deordorisation Filter- sedut bau-bauan dan gas berbahaya.
HEPA Filter – bantu sedut bau asap rokok, virus, kuman berbahaya dan habuk halus.

PakejSewa BeliBelian Tunai
RM104 sebulanRM3,110
Servis & Warranti5 Tahun1/2 Tahun

Harga penapis udara coway ni memang dah termasuk sekali tanpa sebarang cas tambahan dari pihak coway termasuklah kalau berlaku kebakaran, kecurian ataupun kerosakan: 

Jadual servis (setiap 2 bulan), FREE
Penukaran filter (setiap 4 Bulan), FREE
Sanitasi Produk (setiap 2 bulan), FREE
Pasang & Hantar (1 Malaysia), FREE
Warranti Elektronik (Luar & Dalam), FREE
Warranti Mekanikal (Luar & Dalam), FREE

Tapi kalau nak tahu lebih details boleh terus klik butang whatapps ataupun butang call dibawah ni, mana tahu dapat harga promosi lagi. Okay kan?

call hayyad
whatapps

Jom tengok beberapa testimoni pengguna coway tentang penapis udara coway ni okay kan?

harga penapis udara coway
En Ismail, di Perak
harga penapis udara coway
Hilang bau asap rokok, Syahidah – Meru

Kalau ada sebarang pertanyaan boleh terus ke sini untuk phak kami bantu buat pilihan terbaik untuk anda



2 thoughts on “Harga Penapis Udara Coway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge