Harga Penapis Air Coway 2019

harga penapis air coway 2019

Okay untuk tahun 2019 mempunyai beberapa model keluaran terbaru dari coway, termasuk yang ada ketul ais, model 50 tetapan suhu air, model slim dan basic untuk kegunaan keluarga dan lain-lain lagi. Setiap harga penapis air coway 2019 bergantung kepada ‘features’ atau fungsi-fungsi yang tersendiri.

Setiap model atau harga penapis air coway 2019 ni mempunyai ciri-ciri berbeza setiap model bergantung kepada keperluaan pengguna itu sendiri. Kat bawah ni hayyad kongsikan beberapa model yang berada didalam pasaran dari bermula tahun 2006 sewaktu coway mula bertapak di Malaysia.


Model Berdiri / Standing

harga penapis air coway 2019 standing

Kesemua model atau harga penapis air coway 2019 ni berbeza dari segi tangki, fungsi, kegunaan dan ciri-ciri tersendiri, kat sini hayyad kongsikan beberapa model standing penapis air coway.

Model Penapis Air Coway Lucy (ais)

harga penapis air coway 2019 lucy

Model harga penapis air coway 2019 lucy ni merupakan model terbaru dikeluarkan oleh coway Malaysia khas untuk pengguna di Malaysia sahaja. Model coway lucy ni merupakan model ais batu dan bersama 3 suhu air yang lain untuk mudahkan kerja dan beri kemudahan kepada pengguna yang minat minum air berais

Banyak features seperti tangki iaitu 7.9 liter air dan lebih kurang 1kg ais boleh dikeluarkan dalam satu-satu masa. Selain daripada 5 tahun servis percuma (setiap 2 bulan), model penapis air coway lucy ini juga mempunyai warranti luar dan dalam termasuk kes kecurian tanpa sebarang cas-cas tambahan dari pihak coway.


Model Penapis Air Coway Core

harga penapis air coway 2019 core

Model untuk harga penapis air coway 2019 core ini pula merupakan model yang mempunyai tangki paling besar didalam malaysia. Model penapis air core ni lebih sesuai digunakan di rumah yang tak mempunyai ruang yang banyak di atas kitchen kabinet, dan keluarga yang agak ramai. 

Harga penapis air coway core ini bermula serendah RM4.40 sehari bersamaan dengan RM132 sebulan yang termasuk sekali pakej servis percuma selama 5 tahun. Sebarang kerosakan atau kebakaran atau termasuk kehilangan turut dicover oleh coway malaysia.


Model Table Top

harga penapis air coway 2019 table top

Okay untuk model table top ni coway sediakan bagi rumah atau pejabat yang tak mempunyai banyak sangat ruangan lebih untuk letak penapis air coway kat pejabat mahupun rumah. Setiap model atau harga penapis air coway 2019 ni mempunyai ciri-ciri yang tersendiri.

Kat bawah hayyad kongsikan sikit pasal beberapa model table top yang jadi pilihan orang ramai kat luar sana okay? Jangan risau, kalau cari yang bajet, bole terus tekan butang whatapps atau call warna hijau kuning tu je. Hayyad akan bantu buat pilihan terbaik.

Model Penapis Air Coway Ombak (50 Suhu)

harga penapis air coway 2019 ombak

Okay untuk harga model penapis air coway 2019 ombak ni, memang sikit ekslusif atau premium tapi kalau nak dibandingkan dengan kualiti dengan penapis air diluar sana jauh lebih baik berdasarkan awards dan certefication yang diberikan pada coway.

Model coway ombak ni istimewa sikit sebab dibuat khas untuk rakyat malaysia sahaja. Berkapasiti 13.5 liter dan mempunyai 50 tetapan suhu buatkan ramai rakyat malaysia jatuh cinta dengan model coway ombak ni. Kat bawah hayyad kongsikan sikit video penapis air coway model ombak.

https://www.youtube.com/watch?v=73GnFNQ5CVY

Model Penapis Air Coway Villaem (4 Suhu)

harga penapis air coway 2019 villaem 2

Model kedua yang agak top atau menjadi pilihan ramai dalam senarai harga penapis air coway 2019 ni adalah model villaem II. Model ni mempunyai 4 suhu air iaitu panas, sejuk peti, suhu bilik dan suam. Suhu suam untuk model villaem ni untuk mudahkan ibu bapa kat luar sana untuk buat susu anak pad waktu malam hari dan boleh buat air mandian untuk anak yang kulit sensitif.

Berkapasiti tangki 11.3 liter dan ‘built-in’ pam tambahan serta mood lamp membuatkan model penapis air coway villaem ni jadi pilihan keluarga yang mempunyai isi rumah 4 orang keatas dan berharga RM4 sehari atau bersamaan RM120 sebulan. Ini dah termasuk sekali pakej servis, tukar filter dan warranty dari kerosakan dan kecurian selama 5 tahun dari coway.

https://www.youtube.com/watch?v=2HUxWib2-Yo

Model Penapis Air Coway Neo

harga penapis air coway 2019 neo

Model penapis air coway neo ni merupakan model basic yang mempunyai 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Berkapasti 5.8 liter membuatkan tangki coway neo ni lebih besar bebanding model lain yang bajet bawah 100 sebulan.

Pakej harga penapis air coway model neo ni diselenggara atau servis setiap 2 bulan sekali, tukar filter setiap 4 bulan sekali dan tanpa sebarang cas-cas tambahan yang dikenankan oleh pihak coway. Untuk tahu lebih lanjut mengenai model coway neo, boleh terus whatppas butan dibawah.



This Post Has One Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge