Gaji Kerja Coway

Banyak ke gaji kerja coway ni?

Bila cerita bab gaji ni, memang semua orang idamkan gaji yang seronok dan besar pada masa yang sama nak gaji yang lebih besar dan lebih banyak untuk bantu ubah hidup keluarga, sendiri, masyarakat dan untuk agama sendiri seperti yang dituntut oleh agama.

Tapi bila orang tanya berkenaan gaji kerja coway ni memang biasa dan mungkin ada yang belum pernah dengar gaji kerja coway ni sepanjang hidup mereka.

Cuma penulisan hayyad berkenaan gaji dibahagian sales dan diantara income paling highest paid dalam coway sendiri. Kat bawah ni hayyad kongsikan beberapa dan sebab kenapa perlu join team coway terutamanya #csteam coway.

Sebenarnya nama team coway terutamanya #csteam coway ni tak asing lagi tu kalau ditanya pasukan dalam coway (melainkan dia budak baru) dimana team paling banyak yang gain income iaitu gaji kerja coway purata RM5000 sebulan. Kenapa?

hayyad kongsikan kat bawah ni kenapa….

1. Coway Bayar Komisyen Setiap Bulan


Setiap 20 haribulan setiap bulan, coway akan bayar tanpa sebarang pending untuk komisyen atau jualan yang dibuat tanpa sebarang masalah atau tunggakan. Gaji kerja coway ini juga bukan dari sebab cari orang (recruitment), cuma hanya buat jualan pada pelanggan dan uruskan order pelanggan.

2. Insentif Coway (RM500 – RM2500) + (RM800 – RM2500)


Ye gaji kerja coway bukan setakat komisyen dan bonus komisyen kat atas ni coway sahaja tetapi termasuk sekali trip incentive ke luar negara, dan macam-macam lagi insentif yang disediakan coway.

gaji kerja coway
gaji kerja coway

3. Tak Perlu keluarkan modal sendiri


Diantara kenapa agent coway, boleh kekalkan gaji kerja coway sekitar RM5000 sebulan, sebab di coway kita tak perlukan modal yang besar untuk dapatkan sales. Dari telefon (contact number dalam telefon) atau boleh kongsikan dengan kawan atau sedara mara berkenaan coway.

So ni diantara baru sikit beberapa serba sedikit berkenaan dengan agent gaji kerja coway yang memang tak ramai orang tahu berkenaan coway. So nak tahu lebih lanjut boleh je isikan borang dibawah so kita boleh bantu cerita lebih details berkenaan skop kerja bahagian sales dan dapat gaji kerja coway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge