Penapis Air Coway Villaem 2 merupakan penapis air paling ‘laku keras’ dan merupakan penapis air 4 suhu air boleh laras dan paling sesuai untuk pejabat dan rumah. Apa yang buat penapis air coway villaem 2 ni disukai ramai?

Coway Villaem 2
  • Built-In Water Pressure Pump – bantu tingkatkan lagi kadar kelajuan air bila dipam masuk ke dalam tangki coway ni dan kalau kawasan rumah yang tekanan air lebih rendah, bantu cepatkan lagi proses kemasukan air.
  • Night Mode – ada mode dimana lebih banyak penjimatan elektrik dan lampu akan keluar dibahagian bawah nozzle mesin air coway ni macam gambar kat bawah ni.
Night Mode Lamp
  • Tangki Lebih Besar : – 11.3 Liter Air
  • 4 Suhu Air Boleh Laras – panas, sejuk peti, suhu bilik dan suhu suam.
Penapis Air Coway Villaem 2
  • Power Saver – Bantu pengguna jimatkan lagi penggunaan elektrik sehingga 30 peratus berbanding kettle atau water heater di rumah.
  • Child Lock Mode – bantu anda kendalikan penapis air coway villaem 2 dengan lebih selamat dan mudah terutamanya dibahagian air panas.
  • Tangki Stainless Steel & BPA Free Plastik – Tangki penapis air coway villaem 2 ni memang terbahagi kepada 3 partion tangki. Air panas, suhu bilik dan sejuk peti ais.
Macamana nak order?

Boleh terus klik butang dibawah ni untuk sebarang pertanyaan atau soalan yang bantu selesaikan persoalan anda

apa lagi pakej coway yang di sediakan?

Jadi, apa lagi yang pakej coway sediakan bukan setakat pemasangan dan penghantaran sahaja percuma, malah segala kerosakan dari sekecil nat/skru hilang pun coway ganti secara PERCUMA tanpa cas tambahan. Okay kan?

  • Pemasangan Seluruh Malaysia, [FREE]
  • Penghantaran Seluruh Malaysia, [FREE]
  • Basic Tubing, [FREE] 
  • Servis Setiap 2 Bulan[FREE]
  • Tukar Filter 5/6 setahun[FREE]
  • Pindahan ke rumah baru/lain, [FREE]
  • Spare Parts & Warranty, [FREE]
  • Warranty Mekanikal, [FREE]
  • Warranty Elektronic, [FREE]
  • Sanitasi Produk Setiap 2 Bulan[FREE]

“Semuanya ditanggung PERCUMA selama 5 Tahun”