Coway Neo RM85

Kalau sebut bab penapis air yang paling murah, mesti ramai betul yang orang nak cari. Tapi kali ni coway buat promosi khas untuk pengguna seluruh Malaysia yang tengah mencari penapis air bajet bawah RM100.

So apa yang best pasal penapis air coway neo ni? Coway model neo ni kalau normal harganya bermula dengan RM108 sebulan. Tapi waktu ni coway buat promosi terbaik dari ladang, dan servis, warranty semua ditanggung coway cuma serendah RM85 sahaja. Okay kan?

coway neo 85

Okay coway neo 85 ni mempunyai 3 suhu air, iaitu panas, sejuk peti dan suhu bilik. Ada orang kata coway ni agak mahal la 85 tapi terlupa apa yang dia bezakan dengan penapis brand lain tu cuma ada dua suhu je. Coway neo 85 ni juga berkapasiti tangki 5.8 Liter air.

Coway neo 85 ni coway dah tetapkan supaya servis yang dapat dari coway masih dalam biasa walaupun harga murah dari biasa. Setiap 2 bulan sekali, coway akan call dan set appointment dulu untuk beritahu yang kita nak datang servis dirumah dan setiap 4 bulan sekali, coway akan call pelanggan dan beritahu kata nak datang dan buat penukaran filter secara percuma.

Coway neo 85 ni juga ada orang tak tahu yang model ni merupakan air alkali ringan atau sesetengah orang panggil mineral. Ada juga syarikat penapis air kat luar sana yang cuba kata kat coway semua air coway ni tak berkhasiat tapi yang dia terlupa bahawasanya coway dah hampir 14 tahun dimalaysia dan banyak sangat diguna pakai di hospital kerajaan mahupun swasta.

Oh sebelum terlupa semua pakej ni coway neo 85 dah bagi siap dalam bayaran bulan yang kita laburkan tu. Pendek kata, kita bayar bulanan, coway ni dah cover siap tanpa sebarang cas tambahan taw :

✅ Tukar Filter setiap 4 bulan, PERCUMA.
✅ Service setiap 2 bulan, PERCUMA.
✅ Pindah Rumah, setahun sekali (5 Tahun)
✅ Warranty, Luar & Dalam
✅ (Mekanikal & Elektronik)
✅ Pemasangan PERCUMA.
✅ Piping PERCUMA.
✅ penghantaran PERCUMA.
✅ Sanitasi & Produk chek-up setiap 2 bulan, PERCUMA

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge