Category: penapis udara

Penapis Air Coway Bawah RM100

Dalam model coway, banyak jenis model yang berharga RM100 keatas disebabkan beberapa features yang lebih baik dari model basic coway yang bawah RM100. Tapi untuk...

Penapis Udara Coway Breeze

Salam sejahtera dan assalamualaikum geng, so kali ni hayyad nak kongsikan pasal sikit penapis udara mampu milik dan berfungsi lebih baik dari penapis udara kat...

Coway Air Purifier

Coway Air Purifier mempunyai beberapa jenis dan ‘features’ yang menjadi pilihan orang ramai. Kat sini hayyad kongsikan beberapa jenis model coway air purifier yang menjadi...

Pakej Servis Tilam Coway

Ramai yang tak tahu baru-baru ni coway ada keluarkan pakej atau servis terbaru iaitu ‘Mattress Homecare Service’ iaitu khidmat penjagaan tilam bermula pertengahan tahun 2019.Majoriti...

Penapis Udara Bulu Kucing

Biasa dengar pasal penapis udara bulu kucing? Fuh memang selalunya penggemar kucing atau pencinta si bulu ni akan alami masalah paling utama iaitu BAU ataupun...

Cara Beli Coway

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Ramai yang yang tak berapa faham konsep pembelian coway secara terus atau secara sewa beli ni. Jadi kat sini hayyad nak...

Bayaran Bulanan Penapis Air Coway

Okay untuk pengetahuan pengguna-pengguna diluar sana, coway ni memang ada buat bayaran bulanan yang kita panggil “sewa-beli”. So sewa beli ni bermaksud pengguna ada hak...

Penapis Udara Coway Captain

Okay kat sini aku nak kongsikan model terbaru penapis udara coway captain. Model ni special sikit, dia ada 8 filter yang setiap satunya mempunyai fungsi-fungsi...

Pembersih Udara Terbaik

Kalau tengah mencari penapis udara terbaik tu, memang banyak faktor yang perlu diambil kira. Salah satunya selain harga, kekerapan servis, jadual pertukaran filter, kos alat...

Penapis Udara Coway Terbaru, Captain

Suku Tahun ke dua, Q2 ni dah masuk 3 produk terbaru dari coway yang dilepakan untuk pengguna seluruh Malaysia. Bersempena dengan 1,000,000 pengguna akaun seluruh...